Rompetori ja kirppis 20.7.

Suuren suosion saavuttanut rompetori ja kirppis KasiTorilla Laitilan Untamalassa aivan valtatie 8 varrella. Reilu 2 ha:n kokoinen tasainen alue kerää niin ostajia kuin myyjiä suurin joukoin ympäri Etelä-Suomea. Tule myymään vaikka peräkontista, omilta pöydiltäsi tai voit vuokrata katoksellisia pöytiä. Alueella on kahvio ja WC-tilat KasiTorin rakennuksessa, jonne johtavat raput suoraan torikentältä. Hyvät parkkipaikat. Tule myymään tai tekemään löytöjä!!!!! Peräkontti, omat pöydät, kaikki käy.... Myös katoksellisia myyntipöytiä vuokrattavana. Paikan hinta 10 € , pöytä 10 €. Varaa paikkasi puh. 040 5751400


Mobiilisunnuntai 11.8. klo 12 - 16

KasiTorilla su 11.8. klo 12 - 16 harrasteajoneuvotapahtuma "Mobiilisunnuntai ja mobiilitori". Paikalla harrasteautoja, museoajoneuvoja, moottoripyöriä ja muita mielenkiintoisia ajoneuvoja. Tule paikalle ja tuo oma ajoneuvonsa nähtäväksi tai vaikka myyntiin!


Nähtävillä harrasteautoja, museoautoja, moottoripyöriä, mielenkiintoisia laitteita ja kulkuvälineitä sekä kaikkea kivaa mobiilitavaraa isältä pojalle eikä äitejä ja tyttäriäkään unohdeta !!!

TUO AJONEUVOSI NÄHTÄVÄKSI MUILLEKIN !!!!

Mahdollisuus tulla myymään myös varaosia ja muuta mobiilitavaraa, vaikkapa autosi !!!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot puh. 040 5751400 Harri Seikola